Prezentacje informacyjno-szkoleniowe opracowane przez LGD KŁO w zakresie rozwijania działalności gospodarczej (stan na marzec 2023r.):

 

Broszura informacyjna dla beneficjentów pomocy PROW 2014-2020 – poradnik, jak unikać najczęściej popełnianych błędów opracowała także ARiMR ARiMR – zobacz broszurę (uwaga, stan na wrzesień 2015).

Elektroniczne wersje ulotek opracowanych przez LGD Kraina Łęgów Odrzańskich:

Ulotka dot. środków na projekty społeczne

Ulotka dot. rozwoju przedsiębiorczości

Prezentacja dot. naboru wniosków O POWIERZENIE GRANTÓW NA REALIZACJĘ ZADAŃ W RAMACH PROJEKTU GRANTOWEGO    w ramach przedsięwzięcia PII. MARKA „KRAINY ŁĘGÓW ODRZAŃSKICH” – do pobrania

Prezentacja dot. środków na Zachowanie dziedzictwa kulturowego i zabytki oraz na Wzmacnianie kapitału społecznego edukacja i animacja w ramach Leadera – prezentacje opracowane przez LGD Kraina Łęgów Odrzańskich  z 2019r. – do pobrania

Prezentacja dot. środków na podejmowanie i rozwijania działalności gospodarczej w ramach Leadera – prezentacje opracowane przez LGD Kraina Łęgów Odrzańskich  z 2022r.:

Zachęcamy także do odwiedzenia strony Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa z odpowiedziami na najczęściej zadawane pytania dot. operacji wdrażanych w ramach inicjatywy LEADER: https://www.arimr.gov.pl/pomoc-unijna/prow-2014-2020/dzialanie-19-leader/poddzialanie-192-wsparcie-na-wdrazanie-operacji-w-ramach-strategii-rozwoju-lokalnego-kierowanego-przez-spolecznosc/najczesciej-zadawane-pytania.html
Informacje dotyczące Inkubatorów przetwórstwa lokalnego (inkubatory kuchenne):
– materiał Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi kwiecień 2017: https://www.gov.pl/attachment/708d9525-2cad-46ac-a141-6bf912077367
– JAK URUCHOMIĆ I PROWADZIĆ INKUBATOR KUCHENNY W LOKALNYM SYSTEMIE ŻYWNOŚCIOWYM: http://gosciniec4zywiolow.pl/filemanager/img/podrecznik_inkubator_kuchenny_RS24122014.pdf
Print Friendly, PDF & Email